Diensten

Wij kunnen u van dienst zijn op de volgende gebieden:

Voor de financiële administratie maken wij gebruik van de software van Unit-4, Snelstart, Exact en Muis-software. Voor onze cliënten heeft Unit-4 een cliënten versie ontwikkeld welke naadloos aansluit bij onze software.

Het bijhouden van uw administratie is heel belangrijk om vanuit de tussentijdse cijfers keuzes en beslissingen te kunnen nemen. Bovendien ziet u direct of bijvoorbeeld de omzet achterloopt of de kosten teveel stijgen.

Na afloop van boekjaar dienen de jaarcijfers uitgewerkt te worden t.b.v. de aangiften bij de belastingdienst.

Wij adviseren en verzorgen alle soorten aangiften bij de belastingdienst en andere instanties.

Zelf de loonadministratie doen is een optie, maar alleen voor middelgrote ondernemingen efficiënt.

Mensen die met plannen rondlopen om een eigen bedrijf te beginnen zijn bij ons aan het juiste adres om hier meer over te weten te komen.

Niet alle ondernemers hebben de zaken allemaal even goed op papier geregeld. Zolang tussen verschillende partijen alles ‘koek en ei’ is hoor je daar niemand over.

Door ziekte of het niet beschikbaar zijn van medewerkers door een ingewikkeld implementatie proces kan uw financiële administratie te kampen krijgen met onderbezetting.

Veel ondernemers zijn veel tijd kwijt aan het voeren van hun eigen administratie.

Iedere ondernemer krijgt ooit een keer met opvolgingsproblematiek te maken. Vaak vindt overname plaats aan familie of personeel.

Heida NieuwehorneHeida Accountancy B.V.
Schoterlandseweg 32
8414 LW Nieuwehorne
Tel. 0513 541765

Nieuws

Gewijzigde openingstijden in verband met de feestdagen

In verband met feestdagen is ons kantoor vanaf maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december a.s. gesloten.

Vanaf maandag 3 januari 2022 zijn wij weer aanwezig om u van dienst te kunnen zijn.

Namens het hele team van Heida Accountancy B.V. wensen wij u hele fijne en gezellige feestdagen toe en een goed, gezond en bovenal succesvol nieuwjaar!

Coronavirus

Coronavirus

Nederland is net als de rest van de wereld in de ban van het coronavirus en dat heeft gevolgen voor onze dienstverlening.

Dienstverlening
Ons kantoor is wel gewoon geopend maar de aanwezige medewerkers geven geen hand en houden gepaste afstand. 

Clara Jongsma-Vogel werkt sinds 19 oktober 2007 voor Heida Accountancy BV. Zij kwam als vakantiehulp in haar studententijd waarbij zij afstudeerde voor de masteropleiding Accountancy and Controlling van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.