Heida Accountancy BV laat u op deze pagina weten hoe wij omgaan met uw persoonlijke informatie. Wij vinden het erg belangrijk om uw privacy te waarborgen en gaan hier met de grootst mogelijke zorg mee om. Wij houden ons aan de wet- en regelgeving en verwerken uitsluitend persoonsgegevens als dat noodzakelijk is voor onze dienstverlening aan u.
Als wij uw gegevens niet meer nodig hebben worden ze gecontroleerd verwijdend of niet benaderbaar gemaakt voor zover dit redelijkerwijs technisch mogelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel van de verwerking en wettelijke bepalingen.

Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht en mogen uitsluitend persoonsgegevens verwerken als zij deze voor hun werk nodig hebben. Verder is ons gebouw, computersystemen en computernetwerken beveiligd op een niveau dat maatschappelijk aanvaardbaar is en passend is bij de aard en het volume van de te verwerken persoonsgegevens. Voor wat betreft de verwerking van deze gegevens conformeren wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Meldplicht datalekken

Heeft u een dotale en is dit voor ons van belang dan willen wij u verzoeken dit aan ons te melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opslaan en verwerking van persoonsgegevens door onze website.

Bij een bezoek aan deze internetsite bewaren wij het IP-adres en mogelijk informatie die u zelf achterlaat.
Deze informatie gebruiken wij om de inhoud en werking van deze internetsite te optimaliseren en om het aantal bezoeken op deze internetsite te kunnen vaststellen.

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciƫle doeleinden.

Cookies

Op deze internetsite gebruiken we mogelijk cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt voor een webserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert
Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek). Wij gebruiken dit om de inhoud van onze internetsite te verbeteren en het aantal bezoeken op de internetsite te kunnen vaststellen.

Vragen

Voor een volledig beeld van de omvang van uw rechten en onze plichten voor gegevensverwerking verwijzen we u naar de tekst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/) en de cookiebepaling in de Telecom wet.

 

Mocht u na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen hebben over de bescherming van uw privacy op deze internetsite, dan kun u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heida Nieuwehorne



Heida Accountancy B.V.
Schoterlandseweg 32
8414 LW Nieuwehorne
Tel. 0513 541765

Nieuws

Gewijzigde openingstijden in verband met de feestdagen

In verband met feestdagen is ons kantoor vanaf maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december a.s. gesloten.

Vanaf maandag 3 januari 2022 zijn wij weer aanwezig om u van dienst te kunnen zijn.

Namens het hele team van Heida Accountancy B.V. wensen wij u hele fijne en gezellige feestdagen toe en een goed, gezond en bovenal succesvol nieuwjaar!

Coronavirus

Coronavirus

Nederland is net als de rest van de wereld in de ban van het coronavirus en dat heeft gevolgen voor onze dienstverlening.

Dienstverlening
Ons kantoor is wel gewoon geopend maar de aanwezige medewerkers geven geen hand en houden gepaste afstand. 

Clara Jongsma-Vogel werkt sinds 19 oktober 2007 voor Heida Accountancy BV. Zij kwam als vakantiehulp in haar studententijd waarbij zij afstudeerde voor de masteropleiding Accountancy and Controlling van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.